onsdag 14 september 2011

Blog Award


Jag har fått en Blog Award från både Nellie som har bloggen Sockertussen och Sofia som har bloggen Sofia bakar. Båda är jättehärliga tjejer och det är en ära att få denna award från dem. Titta gärna in hos dem, jag kan nästan garantera att ni blir fast. ;-)

För att ta emot denna award ska man dels svara på fem frågor och dels skicka vidare awarden till fem andra bloggare, så jag kör väl igång direkt. :-)


1. Varför började du blogga?
Jag startade bloggen i första hand för min egen skull och för att samla mina recept, och även för att jag tyckte att det skulle bli lättare att följa andra bloggar som jag gillade. Sedan är det jättekul att träffa likasinnade och inspireras av alla fantastiska människor.

2. Vilka bloggar följer du?
Oj, rätt många och det är en salig blandning av bak/matbloggar, julbloggar och personliga bloggar. Jag trodde att jag hade listan så den syntes på bloggen men det hade jag visst inte. Får fixa det efter det här inlägget och glömmer jag det (virrig som jag är) får ni påminna mig. ;-)

3. Favoritfärger?
På första plats är det rosa i alla nyanser. Jag gillar även blått och rött.

4. Favoritfilm?
Oj vilken svår fråga, det finns ju så många och nu när man ska komma på någon kommer man inte på någon. ;-) Grease, Pretty Woman och Dirty Dancing är ju klassiker man aldrig tröttnar på. Annars gillar jag komedier som t.ex Baksmällan. Almost Famous är också en bra film.

5. Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?
Sedan jag var liten har jag velat åka till USA så jag svarar väl det. Varför vet jag inte riktigt men där finns ju verkligen allt. Vilken del av USA är lite svårare däremot men New York verkar ju häftigt.


Och så var det fem bloggar att skicka vidare till också:

Elin på JarmosDotter - min älskade kusin som är mer som en syster. Hon har varit med om mycket i livet men har tagit sig igenom det och är så sjukt stark och en riktig inspiration. Hon är dessutom en hejare på att skriva så titta gärna in hos henne.

Diana på Inside and out - en vän till mig som skriver om sitt liv. Kul läsning och mycket bilder. Hon är en snygg tjej med skinn på näsan. Även deltagare i årets Ensam mamma söker. :-)

Erika på Bakgläde - otroligt duktig och en av de första bloggarna jag följde. Hon är så inspirerande och allt hon gör ser verkligen supergott ut! Hon gör även underbara tårtor! Kika in så ser ni vad jag pratar om.

Frostrosor - jag blir alltid frestad av hennes fina bilder och goda recept. En superduktig tjej som jag önskar jag kunde vara lika duktig som. Kolla in hos henne vettja, ni lär inte ångra er.

Linda på Cupcakesfluffan - helt fantastisk på att baka och allt verkar såå mumsigt! Massa olika recept och är ni inte baksugna innan så kommer ni bli det när ni kollar hennes sida. Så himla inspirerande!

4 kommentarer:

 1. Å vad kul att få veta lite mer om dig : ) en varm höst kram från ett mycket blåsigt Hjo (tur att huset stått i över hundra år huga ligen ; ) så det blåser)

  SvaraRadera
 2. Tack för fina ord =)
  Kul att få veta lite mer om dig =D
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket för awarden! Jag ska ta och svara på frågorna imorgon så att jag kan publicera den på min sida.

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket för awarden och jättetack för de fina orden du skrivit. :-)
  Jag blev jätteglad.

  SvaraRadera