tisdag 3 maj 2011

Min första rosspritsning

Förresten provade jag på att göra en rosspritsning en dag. Jag tycker att det ser så himla fint ut för de som lyckas. Tyvärr lyckades inte jag lika bra så jag får nog öva lite till men det blev rätt okej för att vara första gången. Jag spritsade med grädde på en kladdkakemuffin. Nästa gång ska jag prova på en vanlig muffin då kladdkakemuffins är nedsjunkna i mitten.


5 kommentarer:

 1. Jag har testat några gånger men aldrig lyckats riktigt. Jag får nog öve mer. Jag tycker du har lyckats fint!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att den blev jättefin!
  Jag provade oxå spritsa rosor för några dagar sedan, det gick inte alls lika bra =(

  SvaraRadera
 3. Tack vad snälla ni är men jag behöver också träna mer. Jag provade idag med en annan tyll men det gick ännu sämre så jag smetade ut frostingen istället. ;-)

  SvaraRadera
 4. Alltså måste säga wow! det där kan INTE vara lätt! jag tycker du ska satsa och börja jobba med bakverk, jag menar då professionellt! har kollat in din bakblogg då och då

  (inte allt för ofta eftersom jag JÄMT blir så galet sugen när jag ser vad du har bakat och vill ha något sött själv haha! och ta det som en komplimang för det är det verkligen!)

  och blir alltid lika imponerad! Du har talang sis! :)

  Många kramar & mycket kärlek!

  SvaraRadera
 5. Tack gumman, vad glad jag blir för din kommentar! :-)

  Jag har faktiskt kollat lite utbildningar i närheten och det fanns en bageriutbildning här i stan men det var för sent nu att söka så jag får kolla vidare. Annars starta eget men jag vet inte vad som krävs för det.

  Kramar och kärlek till dig också! <3 Tänkte massa på dig och oss igår faktiskt. :-)

  SvaraRadera